Darujte teraz

Sponzorujte dieťa
Sponzorujte dieťa

Spoločne pomôžeme zlepšiť blahobyt detí poskytovaním lepšieho vzdelania, výživy, zdravia,...

Dary
Dary

Váš príspevok môže mať trvalý a transformačný vplyv na životy žien a detí, ktoré sú vo svojich...

Ako sa zapojiť

Existuje toľko spôsobov, ako sa môžete zapojiť do ZUA. Od sponzorovania dieťaťa až po darovanie...

Dobrovoľníctvo

Dobrovoľníctvo v Afrike umožňuje dobrovoľníkom zdieľať ich znalosti, skúsenosti, talenty a lásku s...

computer-donation2

Sme nadseni, ze sa mozeme s nasimi priaznivcami podelit o uzasne novinky na Zdielajte Usmev afriky (ZUA). Od Mondelez Slovakia sme dostali štedrý dar notebookov, ktoré sme venovali škole a organizácii Songa Mbele v Keni.

Songa Mbele je pozoruhodná organizácia, ktorá slúži niektorým z najzraniteľnejších detí v slume Mukuru v Nairobi. Zameriavajú sa na deti so zdravotným znevýhodnením, ako aj na tie, ktoré pre chudobu nikdy nemali možnosť navštevovať školu. Songa Mbele svojím úsilím pomáha búrať bariéry, ktoré stoja v ceste vzdelávaniu týchto detí, a my sme hrdí na to, že podporujeme ich poslanie.

Notebooky, ktoré darovala spoločnosť Mondelez Slovakia, budú pre deti v Songa Mbele cenným zdrojom. Pomôžu uľahčiť učenie, podporiť digitálnu gramotnosť a otvoriť nové príležitosti pre tieto deti. Veríme, že vzdelanie je kľúčom k odomknutiu plného potenciálu každého dieťaťa a je nám cťou hrať malú úlohu pri podpore jeho cesty.

Radi by sme vyjadrili naše srdečné poďakovanie Mondelez Slovakia za ich štedrý dar a Songa Mbele za ich neúnavné úsilie podporovať deti v núdzi. Sme vďační za príležitosť spolupracovať, aby sme mali pozitívny vplyv na svet. Spoločne môžeme vytvoriť lepšiu budúcnosť pre všetkých.