Darujte teraz

Image

Ako dobrovoľník ZUA sa vzdávate svojho času a svojich schopností pomáhať v zahraničí, preto sa nás veľa ľudí pýta, prečo musia platiť poplatok za dobrovoľníctvo u nás. Je pre nás dôležité byť transparentný a zabezpečiť, aby dobrovoľníci ZUA rozumeli tomu, čo pokrývajú ich poplatky.

ZUA poskytuje službu našim dobrovoľníkom. Zorganizujeme váš výlet, zabezpečíme, aby ste boli vopred pripravení a podporíme vás pred, počas a po vašej ceste.

Účtujeme Registračný poplatok na pokrytie našich nákladov na poskytovanie týchto služieb našim dobrovoľníkom. Keď sa zúčastníte vášho dobrovoľníckeho programu v krajine, poskytneme Vám vyzdvihnutie na letisku, orientačné stretnutie, ubytovanie a stravu a nepretržitú miestnu podporu počas trvania vášho programu. Váš programový poplatok pokrýva tieto náklady.

Mnohé z miestnych organizácií, ktoré naši dobrovoľníci podporujú, sú mimovládne organizácie, neziskové organizácie alebo malé komunitné organizácie, takže je nereálne očakávať, že tieto organizácie pokryjú náklady na vaše hosťovanie.

Za dobrovoľníctvo v zahraničí s ZUA musíte zaplatiť dva poplatky: Registračný poplatok a Poplatok za program.

Registračný poplatok

Registračný poplatok vo výške 30 eur platí za služby, ktoré vám ZUA poskytuje pri organizovaní vašej cesty a podpore od začiatku do konca. Umožňuje tiež ZUA poskytovať celý rad služieb s pridanou hodnotou, ktoré zaisťujú, že budete mať najlepšiu možnú dobrovoľnícku skúsenosť.

Poplatok za program

Poplatok za program sa platí osobitne, pretože sa prenáša na miestny tím a organizáciu, ktorá vás v krajine hostí, aby pokryla výdavky spojené s vaším pobytom, vrátane vyzdvihnutia na letisku, orientácie, ubytovania, stravy a podpory personálu, aby sa zabezpečilo, že vaše dobrovoľnícky program prebieha čo najhladšie. Ak chcete presne vidieť, čo dostanete za svoje poplatky, navštívte našu stránku Poplatky.