Darujte teraz

Posielanie listov vášmu sponzorovanému dieťaťu môže byť efektívnym a zmysluplným spôsobom, ako ho podporiť a povzbudiť. Keď píšete osobné listy, dáte tým svojmu sponzorovanému dieťaťu najavo, že vám na ňom záleží a že sa zaujímate o jeho život. To môže mať pozitívny vplyv na ich sebavedomie a motiváciu.

Sponzoruj dieťa a zmeň budúcnosť dieťaťa

Vo svojich listoch môžete zdieľať svoje vlastné skúsenosti, záujmy a pocity s vaším sponzorovaným dieťaťom a zdieľať príbehy, fotografie a kresby, ktoré ukazujú vašu osobnosť a to, čo radi robíte. Pomáha to vybudovať spojenie medzi vami a vaším sponzorovaným dieťaťom, vďaka čomu sa bude cítiť cenené a milované.

Napíšte svojmu sponzorovanému dieťaťu ešte dnes.

prayer

Písanie listov môže byť silným spôsobom, ako ponúknuť nádej a povzbudenie chorému dieťaťu alebo dieťaťu žijúcemu v chudobe. Zdieľanie vlastných skúseností a záujmov môže poskytnúť podporu a motiváciu.

 

Modlitba pomáha prihovárať sa za deti žijúce v chudobe a môže poskytnúť nádej a útechu v ťažkých podmienkach. Modlitbou za deti a rodiny, ktorým slúžime, môžu naši priaznivci pomôcť zmeniť ich životy a podporiť naše úsilie riešiť základné príčiny chudoby.

Je tiež dôležité, aby ste boli vo svojich listoch pozitívny a povzbudzujúci a aby vaše sponzorované dieťa vedelo, ako ste hrdí na jeho úspechy. Povzbudzujte ich, aby naďalej tvrdo pracovali a sledovali svoje ciele.

Kladenie otázok o živote vášho sponzorovaného dieťaťa a zdieľanie informácií o vašej vlastnej kultúre môže tiež pomôcť posilniť puto medzi vami. Opýtaním sa na ich záujmy, koníčky a rodinu a zdieľaním informácií o vašej vlastnej krajine, zvykoch a tradíciách môžete pomôcť vášmu sponzorovanému dieťaťu dozvedieť sa viac o vás a svete okolo neho.

Nakoniec je dôležité písať často, aby ste si udržali silné spojenie s vaším sponzorovaným dieťaťom. Pravidelná komunikácia môže pomôcť vybudovať úzke puto a je dôležité, aby ste vo svojich listoch vyjadrovali svoje myšlienky a pocity zo srdca, aj keď nie sú dokonalé.